Vytvořte si online profesní životopis. Během pár minut a zdarma

11.4.2020 | Chytrá aplikace DOOCV vám pomůže s vytvořením profesionálního životopisu (CV- curriculum vitae). Je to rychlé, jednoduché a výsledek bude stát za to. Díky šablonám si ho můžete podle potřeby upravovat.

Už žádné přemýšlení nad strukturou životopisu a strachování se, abyste na nic nezapomněli a aby tam bylo vše důležité. Díky chytré aplikaci DOOCV si velmi jednoduše vytvoříte životopis, který si můžete stáhnout, sdílet, nebo odeslat ve formátu pdf.  Vaše data budou bezpečně chráněna, žádný strach.

 

Jak začít?

Otevřete si webovou stránku www.doocv.cz. Přihlásit se můžete pomocí účtu na Google nebo na Facebooku.

 

Inteligentní formulář pomůže

Poté se můžete pustit do vyplňování inteligentního formuláře, který vám pomůže a zjednoduší práci. Postupně vyplníte informace o vzdělání, pracovních zkušenostech, významných projektech a doplníte své dovednosti a jazykové schopnosti. Formulář se vás zeptá na absolvovaná školení, semináře a také na to, zda chcete uvést své publikace, informace o členství v organizacích, licence, certifikáty apod.

 

Závěrem zjistíte, jaký jste typ

V závěru si můžete vyplnit osobnostní test (MBTI test), který vám řekne, jaký máte charakter osobnosti. Při uvažování o nové práci, nebo při změně v zaměstnání jsou tyto informace o poznání sama sebe velmi cenné a mohou vás lépe nasměrovat.